Hruška – tekuté prírodné hnojivo
2 položiek celkom
Tajomstvo úspešného pestovania hrušiek spočíva najmä v tom, aby bola dostatočne zásobovaná živinami. Tekuté organické hnojivá na hrušku z našej ponuky majú pozitívny vplyv na rozvoj koreňového systému, zdravý rast, bohatú tvorbu plodov. Pravidelné hnojenie hrušky zvyšuje aj odolnosť voči chorobám a škodcom. Vyberte si tekuté hnojivá na hrušku, ktoré sa ľahko aplikujú a obsahujú vyvážený pomer živín.
#ShowMore#
Pochutnajte si na sladkých a šťavnatých hruškách, ktoré si ľahko dopestujete s tekutými organickými hnojivami z našej ponuky:
- Rokohumin Ovocné stromy je NPK hnojivo, ktoré posilňuje zdravý rast, odolnosť a chuť plodov.
- Humix® Univerzál pre záhradkárov zvyšuje úrodnosť, zlepšuje odolnosť hrušiek voči chorobám a škodcom.
5 Stimulátorov pre úspešné pestovanie hrušiek
Ak sa chcete stať priam majstrom v pestovaní hrušiek, vyberte si z produktov od inovatívnej značky Biobizz:
- Stimulátor pre pôdny život stimuluje produkciu pôdnych mikroorganizmov, ktoré pomáhajú hruške prijímať viac živín.
- Stimulátor metabolizmu obsahuje 18 dôležitých aminokyselín pre silný rast a odolnosť.
- Koreňový stimulátor podporuje explozívny rast koreňového systému. Silnejší koreň znamená viac vody a živín.
- Stimulátor pre tvorbu plodov podporuje rast a tvorbu zdravých, chutných plodov.
- Protistresový stimulátor pomáha pri chorobách, suchu alebo krupobitiu.
Kedy použiť tekuté organické hnojivá pre hrušku?
- Sú ideálnou voľbou počas intenzívneho vegetačného rastu.
- Ak hruška trpí akútnym nedostatkom živín.
- Ak hrušku napadli škodcovia alebo choroba.
- Pri nedostatku vlahy.
- Pri vysokej teplote počas letných horúčav.
- Tekuté organické hnojivá používajte častejšie, približne 1x za 1-2 týždne.
Výhody tekutých organických hnojív pre hrušku
- Sú plné makro a mikro prvkov, humínových látok či aminokyselín. Zásobujú hrušku tými najdôležitejšími živinami.
- Posilňujú korene rastlín pre lepší príjem živín a vody.
- Aplikujú sa formou zálievky alebo priamo na list pomocou rozprašovača. Živiny z povrchu listu sú rýchlejšie prijímané a maximálne zužitkované rastlinou.