Otvárame eshop Prírodniny a tešíme sa na vás

#eko ľudia,#eko záhrada,

Prirodniny

Po mesiacoch práce je eshop hotový, produkty na sklade a všetko je pripravené pre vás!

Na čo sa môžete tešiť

Zorientovať sa v prírodných produktoch je niekedy celkom ťažké. Sám som napríklad prečítal desiatky kníh o prírodnej záhrade. A predsa, pri niektorých produktoch dlho premýšľam - na čo to vlastne je? Určite sa to stalo aj vám. Na eshope Prírodniny sa snažíme, aby produkty boli pre vás ľahko zrozumiteľné. Aby ste ľahko našli informácie, ktoré vám pomôžu vybrať správny produkt
Vybrať hnojivo pre paradajky je pomerne ľahké. Ale skúste si vybrať prípravok proti múčnatke - radi vám v tom pomôžeme.

K záhrade, hlavne v tej prírodnej a ekologickej, patrí určite aj nadšenie. Tak veľa vecí sa tu dá vylepšiť! Trávik môže byť ešte zelenší a odolnejší proti suchu. Prípadne, časť trávnika sa môže premeniť na kvetinovú lúku. Rastliny a stromy môžu rásť ešte spokojnejšie a zdravšie s mykorhíznymi hubami. A keď príde pohroma, ako sú skočky, vošky alebo múčnatka, aj tu vedia prírodné ekologické prípravky pomôcť. Našou snahou je aj menšia osveta, kde všade vám vedia prírodné produkty pomáhať. Nečudujte sa preto, keď v balíku od nás nájdete aj menšiu pozornosť na vyskúšanie! :-)

Čo je našou ambíciou

Ako sa hovorí, všetko je so všetkým prepojené. Keď vám pomôžeme s nákupom prírodných produktov, vy svojimi peniažkami podporíte tvorcov ekologických produktov. Aby mohli vymyslieť nové prírodné produkty, aby sa prírodné produkty stali ešte dostupnejšie. A možno čoskoro aj hlavným trendom? Všetko je len na nás.

Našou ambíciou je podporovať ľudí a firmy vyrábajúce ekologické produkty. A možno aj inšpirovať ďalších. Je tak veľa oblastí pre ekologické produkty: hnojivá, substráty, ochrana rastlín, mulče, huby a priateľské baktérie, drogéria, komposty a rôzne iné vychytávky. Vo svete je veľa úspešných firiem v týchto oblastiach. Vytvorme priestor aj pre tie slovenské.

Kto bude v tíme Prírodniny dbať na vašu spokojnosť

Určite všetci! Konkrétne ja, Ľubomír, sa budem snažiť, aby na eshope boli stále nové a zaujímavé produkty.
Janka sa s vami rada porozpráva o produktoch a následne vám pomôže s objednávkou.
Marianna trochu porozmýšľa, ako sa dajú produkty a témy priblížiť milou grafikou.

Tešíme sa na vás!
Tím Prírodniny.